laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Bent u een échte natuurliefhebber en gek op wandelen? Ga dan op wandelvakantie in Limburg. Tijdens uw (actieve) vakantie kunt u verblijven op de sfeervolle boerencamping Oda Hoeve in het hart van Limburg. Onze camping staat bekend om de gunstige ligging en gezellige sfeer. In de omgeving bevinden zich talloze mooie natuurgebieden en vele wandelpaden die geschikt zijn voor een wandelvakantie in Nederland.

Wandelen op elk niveau

Bent u een ervaren wandelaar of meer een hobby wandelaar? Dit is geen probleem, want een wandelvakantie in Limburg is geschikt voor iedereen. Het Limburgse landschap heeft immers veel te bieden wanneer het om wandelen gaat. Door de goede bereikbaarheid en het weinige hoogteverschil is wandelen voor bijna iedereen mogelijk. De omgeving ontdekken kan op verschillende manieren, u kunt bijvoorbeeld blindelings door het gebied slenteren of kiezen voor een gestructureerde tocht door middel van routepaaltjes. Daarbij bevinden tal van wandelpaden zich op steenworp afstand van de camping. Kortom: Een wandelvakantie in Limburg begint bij Camping Oda Hoeve.

Ga op in de schitterende omgeving

Indien u op vakantie gaat in Midden-Limburg met als doel wandelen, dan is een verblijf op SVR Camping Oda Hoeve een échte aanrader! De camping bevindt zich namelijk midden in diverse bosgebieden en op korte afstand van de maas. Door de uitgestrekte groene omgeving en de diversiteit is het heerlijk wandelen voor jong en oud. Kies voor een korte dorpsroute in Kessel of voor een gevarieerde natuurroute bij de Musschenberg. Tevens is een wandelvakantie in Limburg helemaal compleet door het Knopen Lopen systeem. Dit is een groot wandelroutenetwerk met knooppunten in de gemeente Peel en Maas. Deze knooppunten maken het mogelijk om zelf uw eigen wandelroute uit te stippelen.

Combineer uw wandelvakantie in Limburg met een verblijf op Camping Oda Hoeve. Door de centrale ligging in het wandelroutenetwerk, is een wandelvakantie Limburg binnen handbereik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de camping.

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen