laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Gratis Wifi op de gehele camping

U gaat op vakantie om tot rust te komen, maar dat betekent niet dat u geen wifi op uw camping wilt hebben! Bij camping Oda Hoeve kunt u gratis gebruikmaken van de wifi op de camping. De wifi is op de gehele camping te bereiken. Zowel bij uw caravan als in uw tent, bij de sanitaire voorzieningen en in de recreatieruimte van de camping.

Wifi op camping is gratis

Zoekt u een camping met wifi in Limburg? Dan kunt u dus met een gerust hart camping Oda Hoeve bezoeken. De wifi is inbegrepen bij uw standplaats voor uw caravan of camper. Of u nu alleen gebruik wilt maken van de wifi op de camping of met een hele groep wilt profiteren van het gratis wifi-netwerk, bij Oda Hoeve maken wij er geen probleem van. Vraagt u bij onze camping naar het wifi-wachtwoord, maak verbinding met uw telefoon, tablet of laptop vul het wachtwoord in en u kunt de rest van uw kampeervakantie genieten van gratis wifi. Tijdens een vakantie staat gemak namelijk voorop.

De camping heeft naast gratis wifi ook andere leuke recreatiemogelijkheden. Overige recreatiemogelijkheden op onze wifi camping Limburg zijn:

  • diverse, gratis te gebruiken gezelschapsspellen
  • biljart
  • tv met groot scherm, voor bijvoorbeeld voetbalwedstrijden
  • jeu-de-boules
  • huifkar, om met maximaal 28 personen een tocht te maken
  • barbecues, voor barbecueavonden
  • rookoven, voor het roken van forel
  • diverse excursies in de nabije omgeving
  • elke woensdag friet en snacks dag tussen 17.00 uur en 18.30 uur.

Meer weten?

Bekijk foto's van onze rustieke camping met gratis wifi in onze online brochure. Heeft u vragen? Die beantwoorden wij graag! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 077-462 13 58. Ook zijn wij bereikbaar via info@odahoeve.nl en ons online contactformulier.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen