laadpaal Gratis WiFi SVR camping CC card

Camping Oda Hoeve populair bij Zoover

Campings zijn er overal, maar niet elke camping is natuurlijk even goed. Zoover, dé reviewpartij voor vakantiebestemmingen, heeft een overzicht gemaakt van de beste camping van dit moment in Limburg. Uiteraard zit Camping Oda Hoeve hier bij en wel op de 4 plaats! Zoover heeft 3,5 miljoen reviews over 400.000 accommodaties en Camping Oda Hoeve is er hier één van. De camping heeft maar liefst 97 reviews met een gemiddelde score van 9,3, oftewel volgens Zoover: fenomenaal!

Bij Camping Oda Hoeve kom je helemaal tot rust

In de blog van Zoover komt Camping Oda Hoeve dus op de 4e plaats van alle campings in Limburg. De camping wordt beschreven als een plek waar je helemaal tot rust komt en allerlei leuke activiteiten kunt ondernemen, zoals een huifkarrentocht, muziekavonden en barbecueavonden. Daarnaast speelt natuurlijk de omgeving ook mee in deze goede beoordeling. Kessel is een mooi dorp en een bezoekje aan Kasteel Keverberg mag dan ook niet ontbreken.

Benieuwd naar de camping?

Ben jij nu ook benieuwd naar hoe het is om op een camping te overnachten die bij de beste 4 campings van Limburg hoort? Dat kan! Er zijn nog plekken vrij voor de komende vakantieperiode. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

 

Zoover camping Limburg

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of laat ons u terug bellen.

Contact opnemen Direct reserveren Bekijk onze tarieven
Gemiddelde beoordeling van onze gasten Beoordeling 4.8 / 5
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk de brochure
Brochure Oda Hoeve
Brochure bekijken
Verzeker jezelf van een plek

Reserveer direct een plaats

077-462 13 58
Info@odahoeve.nl
4.8 uit 5 43 beoordelingen